Personlig chokolade gaveæske – Tony’s Chocolonely – Hasselnød

Personlig chokolade gaveæske – Tony’s Chocolonely – Hasselnød

kr. 109,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701106756685
Kategori:

Beskrivelse

Overrask med en super lækker Tony’s Chocolonely Hasselnød gaveæske med personligt touch
Overrask din kæreste eller hemmelige forelskelse med en fantastisk lækker chokolade gaveæske. Og denne overraskelse er ekstra særlig da du designer din Tony’s Chocolonely gaveæske helt selv. Du gør gaveæsken hekt personlig med et billede af jer sammen, et navn og/eller en personlig hilsen. En super sød valentinsgave, til din kærestes fødselsdag eller bare fordi du har lyst. Amors pil er ikke længere nødvendig for med denne gaveæske vil du helt sikkert score ekstra point hos kæresten.
Din personlige Tony’s chokolade gaveæske indeholder en uimodståelig Tony’s Chocolonely plade chokolade af belgisk mælkechokolade med hasselnødder. Chokoladen er fuldstændig fairtrade, både en ærlig og kærlig gave. Det er super nemt at designe din egen gaveæske i vores online editor. Upload dit bedste billede, tilføj din elskedes navn og skriv en personlig hilsen. That’s it! Derefter printer vi dit design i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver på gaveæsken. Lav dit eget eksemplar med det samme!
Er du interesseret i en Tony’s Chocolonely gaveæske som firmagave eller til samarbejdspartnere? For større mængder så kontakt vores erhvervsafdeling. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps