Milka hjerte chokolade gaveæske med navn og billede

Milka hjerte chokolade gaveæske med navn og billede

kr. 139,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701022556258
Kategori:

Beskrivelse

En personlig hjerteformet Milka gaveæske siger mere end tusind ord
Elsker din mor Milka chokolade? Eller vil du gerne fortælle din elskede, hvor meget han eller hun betyder for dig? Så er dette personlige Milka hjerte den ultimative gave! Du kan selv gøre hjertet personligt ved at tilføje et navn og/eller et navn. Med dette personlige touch er Milka chokolade gaveæsken egnet til enhver lejlighed. Overrask dem du holder af til en fødselsdag, valentinsdag eller bare fordi. Eller du kan selvfølgelig også forkæle dig selv.
Den hjerteformede Milka chokolade gaveæske indeholder ikke mindre end 30 lækre, hjerteformede chokoladepraliner med blød hasselnødde-nougat creme. Perfekt til at dele sammen, men meget fristende selv at spise det hele selv. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade gaveæske. Du skal blot tilføje et navn eller et billede i editoren og fuldende din gave med en personlig hilsen. Vi trykker dit design på coveret i de smukkeste farver. Lav dit personlige design nu!
Er du interesseret i større mængder til f.eks en firmagave, så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps