Milka hjerte chokolade gaveæske i juledesign med navn og billede

Milka hjerte chokolade gaveæske i juledesign med navn og billede

kr. 139,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701022556262
Kategori:

Beskrivelse

En personlig hjerteformet Milka gaveæske er den bedste gave i juletiden
Julen er hjerternes tid, en tid hvor vi værdsætter og påskønner vores nærmeste en lille smule mere end normalt. Og er der en bedre måde at sige tak på end med en hjerteformet chokolade gaveæske fyldt med lækre chokolader? Gaveæsken i julestil designer du helt selv med et dejligt billede, et navn og en personlig hilsen. Du kan f.eks bruge et dejligt julebillede af jer sammen. Overrask dine nærmeste med et Milka Julehjerte. Perfekt som værtindegave, kalendergave eller til en hvilken som helst anledning i juletiden.
Den hjerteformede Milka chokolade gaveæske indeholder ikke mindre end 30 lækre, hjerteformede chokoladepraliner med blød hasselnødde-nougat creme. Perfekt til at dele sammen, men meget fristende selv at spise det hele selv. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade gaveæske. Du skal blot tilføje et navn eller et billede i editoren og fuldende din gave med en personlig hilsen. Vi trykker dit design på coveret i de smukkeste farver. Lav dit personlige design nu!
Er du interesseret i større mængder til f.eks en firma julegave, så kontakt vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps