Mega Twix chokolade med navn og billede

Mega Twix chokolade med navn og billede

kr. 269,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701106720847
Kategori:

Beskrivelse

Overrask med en personlig Mega Twix chokolade med navn og billede
Overrask en Twix fan med en Mega Twix som er lavet helt specielt til ham eller hende. Ved at sætte et eget billede og navn på emballagen er det en super personlig gave til en der elsker chokolade. Du kan også tilføje en personlig hilsen. En sjov gave til mange lejligheder, f.eks som takkegave, til en housewarming, en fødselsdag, hvis en du kender netop har bestået køreprøven eller en eksamen, eller til en der har brug for at blive muntret op.
Vores Mega Twix indeholder hele 16 plader chokolade. Så modtageren har fornøjelse af gaven i lang tid. Det er super nemt at designe din personlige emballage. Tilføj et billede og/eller navn i vores online editor og sæt prikken over i’et med en sød personlig hilsen til modtageren. Vi printer dit design i knivskarp kvalitet og i de flotteste farver. Gå i gang med at lave din egen unikke MEGA chokolade fyldt med Twix nu.
Vil du overraske en større gruppe med en egen Mega Twix, som for eksempel en firmagave? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling, de hjælper gerne med et skræddersyet tilbud.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps